WAAROM EEN BLOEDTEST ESSENTIEEL IS VOOR DE DIAGNOSE VAN HASHIMOTO

door Marloes Mulder

Het belang van een bloedtest voor Hashimoto

Wist je dat de diagnose van Hashimoto alleen gesteld kan worden via een bloedtest? Bij deze test worden de antistoffen anti-TPO en anti-TG gemeten. Dit kan zowel via je huisarts als je internist. Meten is tenslotte weten! Een accurate diagnose is cruciaal voor de juiste behandeling en om verdere complicaties te voorkomen.

Uitdagingen bij het krijgen van een bloedtest

Helaas komt het soms voor dat artsen deze test niet willen doen. De algemene gedachte die heerst is wat ik regelmatig terug hoor, is dat het voor de behandeling niet uitmaakt of het nou wel of niet om Hashimoto gaat. De behandeling is in alle gevallen het instellen van de schildkliermedicatie. Hierdoor kan het lastiger zijn om de juiste diagnose te krijgen en de benodigde behandeling te starten.

Voorlichting voor artsen

Om jou hierin te ondersteunen zodat jij hier verder mee komt, heb ik een speciale video opgenomen die op de pagina voor artsen op mijn website te vinden is. Deze video is bedoeld voor artsen om hen te informeren over het belang van het uitvoeren van deze test. In de video leg ik uit waarom het cruciaal is om de antistoffen anti-TPO en anti-TG te testen bij de verdenking op Hashimoto. Je kunt de video hieronder hier bekijken en de link eventueel doorsturen naar je arts.

Neem zelfregie over je gezondheid

Mocht je toch moeite hebben om een bloedtest te krijgen, dan kun je de test zelf aanvragen via deze link. Vergeet niet, het gaat om jouw lichaam en jouw leven. Gezondheid is tenslotte onbetaalbaar. Door zelf het initiatief te nemen, zorg je ervoor dat je de juiste diagnose kunt krijgen en daarmee de juiste vervolgstappen kunt nemen.

Zelf een bloedtest aanvragen

De antistoffen anti-TPO en anti-TG in combinatie met het hebben van een traag werkende schildklier, kunnen aantonen of je wel of geen Hashimoto hebt. Je kunt hier via deze link de juiste test bestellen: Bloedwaardentest. Het is belangrijk om proactief te zijn in je gezondheid en niet te wachten tot anderen de juiste stappen nemen.

ANTI-TPO + ANTI-TG  TEST  -->>

Gezondheid is onbetaalbaar

De juiste diagnose van Hashimoto is essentieel voor een effectieve behandeling. Een bloedtest is de enige manier om zeker te weten of je deze aandoening hebt. Mocht je tegen obstakels aanlopen bij het verkrijgen van deze test via je arts, dan kun je het heft in eigen handen nemen en de test zelf aanvragen. Gezondheid is onbetaalbaar, en jouw welzijn staat voorop.

Persoonlijke begeleiding door Marloes Mulder

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Plan dan gerust een gratis en geheel vrijblijvend gesprek met mij in, zodat ik met je mee kan denken en je al eerste ideeën kan geven voor jouw route naar een fitter leven

Hier zijn enkele manieren waarop ik je kan helpen om jouw dagelijkse Hashimoto-moeheid te laten verdwijnen en om op een gezonde manier kilo’s te verliezen:

Door Marloes Mulder, auteur

Over Marloes

Als Hashimoto Expert en Premium Health Coach help ik vrouwen met hoe ze hun energie terugwinnen, de hardnekkige kilo’s verliezen, hormonen in balans krijgen en weer veel beter in hun vel komen te zitten.