LUISTER HIER NAAR MIJN PODCAST

Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#016  Deze simpele hack moet iedereen met Hashimoto of een traagwerkende schildklier weten

Deze simpele hack moet iedereen met Hashimoto of een traagwerkende schildklier weten.  In deze aflevering deel ik  een krachtige en  effectieve hack die je kan helpen om je gezondheid te verbeteren.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#015  De 3 gouden stappen naar meer energie bij Hashimoto of traagwerkende schildklier

In deze aflevering ga ik heel concreet DE 3 gouden stappen je delen naar meer energie met Hashimoto of een trage schildklier. Ik deel deze 3 stappen, zodat je precies weet waar te beginnen en hoe je dit het beste kunt aanpakken.

En ook als je een trage schildklier hebt en je hebt geen vastgestelde Hashimoto, ga vooral luisteren want ik deel waardevolle inzichten die jouw gezondheid drastisch kunnen gaan verbeteren.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#014  Sophie (38): Waarom ik mijn kinderen thuis houd

Ontdek in deze aflevering waarom Sophie (38) haar kinderen thuis laat vanwege haar Hashimoto klachten. Ze heeft al meer dan 15 jaar last van klachten zoals vermoeidheid, brainfog, buikpijn, bloed bij de ontlasting en ze was kilo's aangekomen die ze maar niet kwijt kon raken.

Leer hoe zij door mijn Self Healing Mastery Methode binnen 2 weken al van een groot deel van haar Hashimoto klachten is afgekomen.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#013  Hoe één test Mirjam's overgang bij Hashimoto redde

Ontdek in deze aflevering hoe één simpele test Mirjam's overgang bij Hashimoto redde. 

We duiken in haar verhaal van verwarring naar verlichting, haar strijd met brainfog, vermoeidheid en gewichtstoename, en hoe een onverwachte diagnose haar leven veranderde. 

Luister mee hoe Mirjam, met de juiste diagnose en aanpak, weer grip kreeg op haar gezondheid en werk.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#012  💫 Healing Hashimoto Song 💫

Ontdek in deze video mijn zelfgeschreven lied over Hashimoto: Healing Hashimoto Song.

Medicatie alleen is helaas vaak niet genoeg. Het is zo belangrijk dat je op zoek gaat naar de oorzaak bij Hashimoto om je klachten aan te pakken.

Luister naar de song, zing mee en voel je vrij om hem te delen om meer mensen te inspireren. Met een vleugje humor hoop ik je te stimuleren om zelfregie te nemen naar herstel.

Luister de song hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#011  Deze behandelmethode voor Hashimoto is totaal NIET effectief

Ontdek waarom deze behandelmethode voor Hashimoto totaal NIET effectief is. Veel artsen en therapeuten volgen een standaardprotocol dat misschien niet past bij jouw unieke situatie.

In deze aflevering leg ik uit waarom een 'one-size-fits-all' benadering vaak faalt en hoe jij een behandeling kunt vinden die echt werkt voor jou.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#010  Het is dat ik kids heb, anders was ik allang ingestort!

"Het is dat ik kids heb, anders was ik allang ingestort," verzuchtte Tessa. Deze moedige moeder van twee kinderen worstelde met een laag energieniveau en de gevolgen van Hashimoto. 

Ontdek in deze aflevering hoe ze haar gezondheid radicaal verbeterde en haar energielevel van een 2 naar 7 bracht in slechts 3 maanden tijd. Wat was haar geheim en hoe hield ze zichzelf staande voor haar kinderen? Leer de strategieën die zij gebruikte om niet alleen voor haar kinderen te zorgen, maar ook voor zichzelf.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#009  Dit is waarom ik Hashimoto Expert ben geworden

Ik krijg vaak de vraag of ik zelf Hashimoto heb, maar dat is niet het geval. Toch heb ik er een bijzondere interesse in. Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en hoe we onze gezondheid kunnen beïnvloeden, gaat ver terug. 

In deze aflevering ontdek je  waarom Hashimoto zo'n belangrijk onderdeel van mijn leven is geworden en vertel ik een persoonlijk verhaal dat mijn kijk op gezondheid en zelfzorg heeft veranderd. 

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#008 Hoe Sanne VERKEERD werd voorgelicht over haar Hashimoto

Ontdek in deze aflevering het verrassende verhaal van Sanne. Hoe zij verkeerd werd voorgelicht over haar 'lichte vorm' van Hashimoto.

In deze podcast onthul ik fouten in de interpretatie van labwaarden en leg ik uit hoe je ze wel moet interpreteren. Dit zodat het voor jou duidelijk is hoe je jouw labuitslagen op de juiste manier kunt interpreteren. 

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#007 Dit is [killing] voor de traag werkende schildklier en Hashimoto

In deze aflevering ontdek je waarom je hier echt onmiddellijk mee moet stoppen als je een traagwerkende schildklier hebt, veroorzaakt door de ziekte van Hashimoto.  

Voordat je denkt: ik heb geen Hashimoto dus dit geldt niet voor mij en je wilt deze aflevering weg klikken: wacht even. In meer dan 90% van de gevallen bij een traagwerkende schildklier - ook wel hypothyreoïdie genoemd - is de ziekte van Hashimoto namelijk de oorzaak. Alleen weten veel mensen dit niet want dit wordt meestal niet uitgezocht...

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#006 Dit is waarom je bij brein bij Hashimoto SLECHTER gaat werken en wat je er aan kunt doen

De ziekte van Hashimoto is een breinziekte. Natuurlijk is het ook een schildklierziekte, maar er is ook van alles gaande in het brein. Wat er precies gaande is in het brein en waardoor het brein bij Hashimoto slechter gaat werken ontdek je in deze podcast. 

En ook hoor je van mij wat je kunt doen om dit op te lossen, zodat jij geen ‘dementie light’ meer hebt, zoals Linda - een klant van mij - dit benoemde. Linda’s verhaal ga ik met je delen hoe het haar is gelukt om van haar ‘dementie light’ af te komen.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#005 Wanneer is het slim om je schildklier te laten checken?

Veel mensen met chronische, onverklaarbare klachten krijgen vaak geen antwoorden. Dat komt omdat ze simpelweg niet weten dat Hashimoto  aan de basis kan liggen van hun problemen. 

Ondanks dat Hashimoto wordt gezien als een epidemie onder auto-immuunziekten, wordt er vaak overheen gekeken. Vooral als de schildklierwaarden binnen de normale grenzen vallen. 

In deze aflevering benadruk ik het belang van het testen op anti-TPO en anti-TG. Ook  wanneer de schildklierfunctie 'goed' lijkt. 

Ontdek waarom en wanneer het essentieel is om je schildklier te laten checken voor Hashimoto. 

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#004 Vraag dit aan jouw arts om Hashimoto te laten uitsluiten

Wat moet ik exact vragen aan mijn arts om Hashimoto te laten uitsluiten?

Deze vraag krijg ik steeds vaker in mijn mailbox of via de DM’s op mijn social media kanalen. Dus ik dacht: tijd om hier een heldere podcast over op te nemen.

Pak pen en papier bij de hand. Here we go :-) 

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#003 Dit is de reden waarom afvallen NIET lukt bij Hashimoto

Wat ik heel vaak hoor is dat vrouwen zeggen:

Ja, eindelijk is er een antwoord voor mijn vage klachten. Voor het feit dat ik zoveel ben aangekomen.

Eindelijk heb ik de diagnose.

Ik weet dat het de ziekte van Hashimoto is. Nu krijg ik mijn schildkliermedicatie, dus dan is het allemaal opgelost.

Ik val vanzelf af en de vage klachten worden minder.

En dan lukt het niet...

Ontdek in deze podcast wat de echte reden is waarom afvallen niet lukt bij Hashimoto en vooral wat je kunt doen zodat het je WEL gaat lukken.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#002 Hashimoto's transformatie: In 4 weken van uitgeput naar energiek

"Ik begin weer te leven!"

Dit waren de letterlijke woorden van Naomi, nadat zij 4 weken bezig was met mijn traject Self Healing Mastery. Naomi werd verteld door haar huisarts dat zij geen Hashimoto had. Sterker nog, ze kreeg het advies dat ze kon stoppen met haar schildkliermedicatie. Gelukkig voelde Naomi intuïtief aan dat dit voor haar niet het juiste was om te doen, en vroeg ze een gesprek met mij aan. Het bleek dat haar huisarts een klassieke fout had gemaakt.

Naomi was ten einde raad. Haar huisarts kon verder niets voor haar doen, haar labuitslagen waren goed. Ze wist dat ze de ziekte van Hashimoto had sinds kort, maar meer dan dat wist ze niet. Ze wist niet dat Hashimoto een auto-immuunziekte is en dat er een specifieke aanpak nodig is om van haar Hashimoto symptomen af te komen.

In deze podcast deel ik hoe zij de eerste 4 weken haar energie, slaap en helderheid weer terug heeft gekregen. En dat haar stress afnam en ze 2 kilo is afgevallen.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

#001 Deze klassieke fout maakte de huisarts van Naomi (41) bij haar trage schildklier

Toen ik enkele weken voor het eerst met Naomi (41) sprak om te kijken of ik wat voor haar zou kunnen betekenen, had ze hier zelf wat twijfels bij.

We bespraken haar klachten en de uitspraken die haar huisarts had gedaan. Hierbij kreeg ik mijn twijfels of het wel klopte dat Naomi geen Hashimoto had.

Daarop vroeg ik haar om mij een uitdraai op te sturen van haar bloedonderzoek. En wat zag ik? Een klassieke fout die vaak gemaakt wordt door huisartsen.

Ik deel dit met jou in deze podcast, zodat jij hopelijk kunt voorkomen dat jij of eventueel jouw huisarts, dezelfde klassieke fout gaat maken.

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast
Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

Welkom bij de Marloes Mulder Podcast

Welkom bij de Marloes Mulder Podcast. Als Hashimoto Expert help ik vrouwen met Hashimoto hun energie terug te krijgen, de hardnekkige kilo’s te verliezen en weer lekker in hun vel te komen.

Mijn missie is om vrouwen met Hashimoto weer in hun kracht te zetten. Weet dat je zelf veel meer kunt doen dan alleen het slikken van je schildkliermedicatie en dat je die vervelende restklachten niet hoeft te accepteren.

In deze podcast inspireer ik je graag om meer grip te krijgen op jouw Hashimoto. Dit zodat jij weer met een gezonde dosis energie de dag door kunt gaan, waardoor jij jouw doelen en dromen kunt gaan realiseren en weer kunt genieten van de leuke dingen in het leven. 

Luister deze podcast hier -->

Was deze aflevering inspirerend voor je? Schrijf dan een mooie review op iTunes!

Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op spotify podcast
Beluister hier mijn Marloes Mulder Podcast op apple podcast

Persoonlijke begeleiding door Marloes Mulder

Mocht je er klaar voor zijn… hier zijn enkele manieren waarop ik je kan helpen om jouw dagelijkse Hashimoto-moeheid te laten verdwijnen en om op een gezonde manier kilo’s te verliezen:

Over de Marloes Mulder Podcast

In deze podcast inspireer ik je graag om meer grip te krijgen op jouw Hashimoto. Dit zodat jij weer met een gezonde dosis energie de dag door kunt gaan, waardoor jij jouw doelen en dromen kunt gaan realiseren en weer kunt genieten van de leuke dingen in het leven.